canvas menu
×
hazır yemek arama yap
Ara
  1. Anasayfa
  2.   >
  3. Ürünler
  4.   >
  5. Taze Ürünler
  6.   >
  7. Dana Et Kavurma ve Garnitürlü Pirinç Pilavı

Dana Et Kavurma ve Garnitürlü Pirinç Pilavı

Dana eti, su,pirinç, ayçiçek yağı, tereyağı, kuru soğan, havuç, mısır, bezelye, tuz, sarımsak, karabiber, kuru kekik
1 Porsiyon (290g.)

26.90 ₺ (KDV Dahil)

  • Enerji Besin Ögeleri
  • Enerji (kJ ve kcal)
  • Yağ (g)
  • Doymuş Yağ (g)
  • Karbonhidrat (g)
  • Şekerler (g)
  • Protein (g)
  • Toz/Sodyum (g/mg)

100 g için * 100 g için RA 1 posiyon için (290g) 1 posiyon için RA*
1035/247 % 12 3630/865 % 42
16,4 % 23 57,5 % 80
6.0 % 30 21,1 % 105
11,7 % 4 41.0 % 14
4,1 % 1 14,3 % 5
12,3 % 25 43,3 % 87
0,5g / 200mg % 8 2g/ 800mg % 28

*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım(RA) düzeyini belirtir.(8400 kJ/2000 kcal) üzerinden hesaplanmış  olup, cinsiyete, yaşa, fiziksel aktiviteye ve diğer faktörlere göre değişebillir.

01
Şerit Etiketi Çıkartınız.
02
Mikrodalga : 800-900W ısıda 2,5-3 dakika ısıtınız. Fırın: 90C’de 15 dakika ısıtınız.
03
Üst Filmi Çıkarınız, Afiyet Olsun.

İçindekiler: Dana eti, su, pirinç, ayçiçek yağı, tereyağı, havuç, mısır, bezelye, tuz, sarımsak, karabiber, kuru kekik.

ISITMA ÖNERİSİ Mikrodalga: Tabağınızı üst film ile beraber 800W ısıda 2,5 - 3 dakika ısıtınız. Üst film şişerek kubbe halini aldıktan sonra yemeğiniz tüketime hazırdır. Afiyet olsun. Fırın: Tabağınızı üst film ile beraber, 80-90 °C ısıda yaklaşık 15 dakika ısıtınız. Yemeğiniz tüketime hazırdır. Afiyet olsun.

KULLANIM ve SAKLAMA KOŞULLARI Ambalaj üzerinde bulunan Son Tüketim Tarihine (STT) kadar buzdolabı koşullarında (+4 °C / +6 °C) muhafaza ediniz. Dondurulabilir üründür. Dondurduğunuz ürünü mikrodalga fırında 6- 6,5 dakika ısıtarak tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Sızıntılı, bombajlı ve hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.

İade koşullarımızı incelemek için tıklayınız.

Benzer Ürünler

İletişim

Bize Ulaşın

Ad

E-mail

Soyad

Kategori

Mesajınız