canvas menu
×
hazır yemek arama yap
Ara
  1. Anasayfa
  2.   >
  3. Ürünler
  4.   >
  5. Taze Ürünler
  6.   >
  7. Piliç Topkapı ve Garnitürlü Pirinç Pilavı

Piliç Topkapı ve Garnitürlü Pirinç Pilavı

Piliç eti, su, pirinç, ayçiçek yağı, tereyağı, kuru soğan, havuç, mısır, bezelye, tuz, karabiber, kırmızı toz tatlı biber
1 porsiyon (300g.)

25.25 ₺ (KDV Dahil)

  • Enerji Besin Ögeleri
  • Enerji (kJ ve kcal)
  • Yağ (g)
  • Doymuş Yağ (g)
  • Karbonhidrat (g)
  • Şekerler (g)
  • Protein (g)
  • Toz/Sodyum (g/mg)

100 g için * 100 g için RA 1 posiyon için (300g) 1 posiyon için RA*
830 / 198 % 10 2910/693 % 35
10,8 % 15 38.0 % 52
3,1 % 15 10,9 % 52
11,7 % 4 41.0 % 14
3,9 % 1 13,6 % 5
13,3 % 27 46,7 % 94
0,6g / 200mg % 10 2,2g/ 880mg % 35

*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım (RA) düzeyini belirtir. (8400 kJ / 2000 kcal) üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa, fiziksel aktiviteye ve diğer faktörlere göre değişebilir.

01
Şerit Etiketi Çıkartınız.
02
Mikrodalga : 800-900W ısıda 2,5-3 dakika ısıtınız. Fırın: 90C’de 15 dakika ısıtınız.
03
Üst Filmi Çıkarınız, Afiyet Olsun.

İçindekiler: Piliç eti, su, pirinç, ayçiçek yağı, tereyağı, kuru soğan, havuç, mısır, bezelye, tuz, karabiber, kırmızı tatlı toz biber.

KULLANIM ve SAKLAMA KOŞULLARI Ambalaj üzerinde bulunan Tavsiye Edilen Tüketim Tarihine (TETT) kadar derin dondurucuda (-18 °C) saklanabilir. Mikrodalga fırında ısıtmak için uygundur. Sızıntılı, bombajlı ve hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.

Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (TETT), Üretim Tarihi (ÜT) ve Dondurulma Tarihi (DT) ambalaj üzerindedir. Parti No (P), Üretim Tarihidir (ÜT). Pişirilmiş, dondurulmuş üründür. Menşe Ülke: Türkiye / Türk Gıda Kodeksine Uygundur.

ISITMA ÖNERİSİ Mikrodalga: Tabağınızı üst film ile beraber 800 W ısıda 6-6,5 dakika ısıtınız. Üst film şişerek kubbe halini aldıktan sonra yemeğiniz tüketime hazırdır. Afiyet olsun.

İade koşullarımızı incelemek için tıklayınız.

Benzer Ürünler

İletişim

Bize Ulaşın

Ad

E-mail

Soyad

Kategori

Mesajınız